Forside

Hvem er vi?

WHO Production har eksisteret siden 2013 og blev i sin tid startet af produktionsleder Jacob Mark Andreasen som en enkeltmandsvirksomhed, baseret på Jacobs årelange erfaring indenfor eventafvikling og produktion.
I dag er vi et fast team på 5 medarbejdere plus projektansatte, som alle arbejder på at levere tilfredstillende løsninger hele året rundt. Vi har adresse og værksted i Nordhavn i København, men arbejder i hele landet, og vi har også lavet projekter i udlandet, bl.a. i New York.

Værkstedet

Vores værksted er velassorteret og giver mulighed for både mængdeproduktion og unikaproduktion med høj detaljegrad. Vi arbejder i træ og metal og med diverse overfladebehandlinger, og skitserer på mere tekniske løsninger i det tilstødende kontor. Vi har derudover en CNC fræser og dermed mulighed for at arbejde med digitale formater, eksempelvis logoer til skilteproduktion. Vi er selvfølgelig også mobile og arbejder jævnligt ude i byen.

Hvad kan jeg forvente?

Uanset om du er virksomhedsejer, arkitekt, bureaurepræsentant eller privatperson kan du forvente professionel sparring på dit projekt. Vi har det kreative fokus samt den tekniske viden og praktiske erfaring, der gør, at vi kan se udfordringerne og mulighederne og give seriøse bud på tidsestimater og pris.
Hvis størrelsen af projektet lægger op til det, har vi erfaring med at hyre ekstra mandskab, så vi kan være fleksible i forhold til opgavens omfang. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt

WHO Production ApS
Vesterhavsvej 11, 2150 Nordhavn
Tlf: 3155 5001